top of page

Onze gidsen

Al onze gidsen hebben jarenlange ervaring met het begeleiden van gasten gedurende een of meerdere dagen. Zij zijn hoogopgeleid en hebben Manderijn en/of Cantonees als moedertaal. Doordat zij al jarenlang in Nederland woonachtig zijn kennen zij de Nederlandse cultuur en gewoonten door en door. Daarnaast kennen zij Amsterdam en omgeving op hun duimpje zodat zij flexibel in kunnen spelen op de wens van onze klanten. Flexibiliteit staat bij CSST en bij de gidsen op de eerste plaats: de klant is koning en zo wordt hij ook behandeld. Ook worden onze gidsen vaak ingehuurd als tolken of vertalers door organisaties die hun Chinese zakenpartners op bezoek krijgen. De gidsen kunnen van grote toegevoegde waarde zijn tijdens besprekingen op uw kantoor en bedrijfsrondleidingen.

Chinese guideing in factory.jpg

Susan Wang

Susan is oorspronkelijk begonnen met het verkopen van toeristische producten maar al snel, nadat zij volledig gediplomeerd was, ontwikkelde zij haar eigen uitgaande tours vanuit Zuid-Azië naar Europa. Nadat zij zich in Nederland gehuisvest heeft, heeft zij zich als gids gespecialiseerd. Daarnaast verzorgt zij conferenties, regeringsbezoeken, gespecialiseerde kunst- en cultuurbezoeken en ontving zij in de loop der jaren vele enthousiaste reacties van organisaties als Shell, Merck, ICBC en de Chinese ambassade.

Qualified Chinese guide Susan Wang in Mu
Chinese guide Amy Chi in Keukenhof.jpg

Amy Chi

Amy is op 25 jarige leeftijd naar Nederland gekomen. Opgevoed met de traditionele Chinese mentaliteit maar ook zeer in haar nopjes met de Nederlandse directheid

Nieuwsgierig naar alles dat dit kleine landje (ongeveer dezelfde omvang als haar moederland Taiwan) te bieden heeft en met een passie voor haar medemens.

Ze ontvangt je graag in Amsterdam, de stad op het water en vertelt met plezier over het dynamische landschap van Nederland. Of wordt je liever geïnformeerd over ijs (Unilever) of IC Chips (ASML).

Wat je wensen ook zijn : welkom in Nederland.

Chinese guide Sisi Durieux during Chines

Sisi Durieux

Sisi woont inmiddels ook al ruim 20 jaar in Nederland na een verblijf van 10 jaar in de USA gewerkt te hebben. Opgegroeid in Taiwan en gewend om zich snel aan te passen aan veranderende omstandigheden. Zij vindt het heerlijk om mensen vanuit diverse herkomst te ontmoeten en haar ervaring en kennis van verschillende culturen te delen.

Zij laat graag de bekende toeristenattracties zien, maar deelt minstens zo lief de minder bekende stukjes van het 'echte' Nederland.

bottom of page