top of page

Referenties

"Persoonlijke en flexibele aanpak"

"Amsterdam&partners is zeer te spreken over de diensten van CSST welke ingeschakeld worden voor diverse zowel toeristische als persaanvragen. Door de persoonlijke aanpak en flexibiliteit is het zeer prettig samenwerken met CSST."

Everris.jpg

"Een mooie dag in Amsterdam"

"Een groep werknemers van Everris China hebben op 7 juni 2013 samen met hun eigen begeleidster Sarah Cheng een dag Amsterdam beleefd met gids Robin van CSST. Hier volgt hun ervaring:

"Op 7 juni hadden wij een prachtige tour door Amsterdam, samen met onze privé gids Robin. Een bijzondere ervaring voor ons allemaal en al helemaal omdat sommige van ons nog nooit in Europa waren geweest. Om 09:00 uur werden wij opgepikt en vertrokken we naar ons eerste doel: het nieuwe Rijksmuseum. Een enorme en indrukwekkende ervaring. Robin was bijzonder vriendelijk en goed geïnformeerd. Tijdens het bezoek gaf ons uitgebreide informatie over de geschiedenis en achtergrond van elk schilderij. Na de lunch hadden we wat vrije tijd om rond te lopen en te winkelen. Op ons verzoek begeleidde Robin ons bij het uitzoeken van souvenirs en het proeven van beroemde en overheerlijke kaas en biersoorten. Vervolgens zijn wij om 15:00 uur aan boord gegaan van een van de rondvaartboten die ons in ongeveer anderhalf uur Amsterdam vanaf het water liet zien.
De gehele dag met Robin was onvergetelijk, we konden zeer goed met hem opschieten. Hij was bereidwillig en legde veel uit over de verschillen tussen Oost en West op gebied van cultuur, landschap en eten. Alles dat er die dag gebeurde was gewoon prachtig!"
Sarah Cheng, Everris China

"Rotterdam op zijn Chinees"

"De groeiende vraag naar native speaker Chinese gidsen is door CSST goed opgevangen. Met een ambitie tot internationale metropool kan in stad als Rotterdam natuurlijk geen arrangement ontbreken wat begeleid wordt in het Chinees. Begeleid met een taalkundig gids van CSST hebben we een relatie event van ons klant opgezet en uitgevoerd."
Timo van Schaik, AroundTown

around town.jpg
logo Leicht Consulting.png

"Onze boutique consultancy begeleidt regelmatig high-profile klanten naar verschillende locaties binnen Europa. Dit jaar hebben we Chinese gasten naar een conferentie in Amsterdam begeleidt. In de wetenschap dat onze gasten een city - tour (full day inclusief winkelen in de namiddag) zouden waarderen in hun eigen taal, ben ik via het internet bij CSST terecht gekomen.

Naar aanleiding van mijn aanvraag reageerde Vera Habers, eigenaresse van CSST, zeer snel en beantwoordde al onze vragen op professionele wijze. Ze informeerde ons duidelijk en transparant en met een duidelijke en redelijke offerte. Dit gaf ons het vertrouwen dat we de service hadden gevonden waar we naar op zoek waren.

En die indruk werd bevestigd op de dag dat we onze CSST- gids ontmoette: op tijd, op de juiste plek en zij maakte onmiddellijk connectie met de groep. Ze had een aantrekkelijk programma voorbereid dat inspeelde op de wens vanuit de groep maar ook flexibel genoeg was om gedurende de dag kleine aanpassingen te maken. ’s Avonds spraken de gasten vol lof over de service van CSST. Wij sluiten ons daar volledig bij aan en raden CSST ten zeerste aan, zowel voor zakelijke als voor vrijetijdsservice. Uw Chinese gasten zullen tevreden zijn!"

David Leicht, Director of Leicht Consulting, Geneva Switzerland

chinesereferentie.jpg

"Wij werken sinds een aantal jaar samen met CSST en kunnen niet anders concluderen dan dat wij zeer tevreden zijn. Gidsen zijn zeer professioneel, correct & willen het beste voor de klant. Snelle reactie op mails, belletjes & scherpe blik op instructies en programma’s! Echt een fijne partij om mee samen te werken. Bedankt Vera!​"

Thomas van den Brink, Directeur ZOYO Travel

Logo Zoyo Travel.JPG
Performance Travel.jpg

"Zeer persoonlijk betrokken"

"Van begin tot einde is CSST zeer persoonlijk betrokken geweest bij ons project. Vera heeft niet alleen heel goede en professionele gidsen geleverd, maar is ook erg begaan met het verloop van het programma, denkt graag mee en is flexibel. Wij zullen absoluut haar hulp inschakelen bij een volgende opdracht!"

"Een oplossingsgerichte houding "

"CSST levert accurate en op maat gemaakte service. Ze ondersteunen in alle fasen van het proces: vanaf de planning van het programma tot de daadwerkelijke boeking en de uitvoering. Wat wij speciaal waarderen is hun oplossingsgerichte houding. Dank hiervoor en we werken graag weer met jullie samen."
Monica Corgnati / Pangea

pangea.jpg
wolverine.jpg

"Een onvergetelijke dag"

"Na een beursweek met onze Chinese partner/leverancier waren hun directeur en verkoopassistent het aansluitende weekend ook nog in Nederland. Daarop hebben wij via internet contact gezocht met Vera van CSST en een Chinese gids geregeld om samen Amsterdam te gaan bekijken. Na een paar korte e-mails over en weer was het e.e.a. al geregeld. Op zaterdagochtend om 9.30 uur ontmoetten wij vlakbij Amsterdam Centraal Station onze privégids Theresa Chen, met wie wij de dag ervoor nog even kort contact gehad hadden d.m.v. WhatsApp. Zij heeft ons in ongeveer 8 uur begeleid door heel Amsterdam, waar ze duidelijk de weg wist en ons feilloos in de juiste trams meenam. Bijzonder was haar kennis over kunst en met name schilderijen. Zij nam ons heel selectief mee door het Rijksmuseum om een aantal topstukken te bekijken, waarbij zij uitgebreide informatie gaf over hetgeen we zagen. Hierdoor werden we beschermd tegen de bekende 'museummoeheid' als gevolg van lang rondslenteren en hadden met name onze gasten echt het gevoel de essentie van deze topstukken te begrijpen. Op advies van Theresa nuttigden we verder een uitstekende lunch, hebben we rondgevaren door grachten en diamanten bekeken. Uiteraard moest er afsluitend ook nog even geshopt worden in de PC Hoofdstraat. Theresa heeft de gehele dag in overleg met ons, onze gasten direct begeleid zodat zij een onvergetelijke dag ervaarden. Wij hadden dit nooit zo snel en soepel zelf kunnen regelen, alleen al door de taalbarrière. Onze gasten waren ons zeer dankbaar voor de mogelijkheid om in slechts 1 dag Amsterdam te ervaren. Bij een volgend bezoek van onze leverancier aan Nederland doen we dan ook graag weer een beroep op CSST. Dan staat Rotterdam-in-1-dag op het programma!"
Alfons van Essen / Wolverine Tube Europe BV

"Genoten van de rondleiding"

"We vinden het dan ook plezierig je te kunnen melden dat de city tour heel goed is ontvangen en dat alle personen hebben genoten van deze rondleiding in Amsterdam! Daarvoor hartelijk dank, zowel aan jou als aan de gids!!"

Anita Steenbakkers, XEMC Darwind B.V.

"Perfecte communicatie"

"Wij hebben een heerlijk dagje beleefd in Amsterdam met onze gids (Gina). Onze gasten uit Hong Kong vonden het erg leuk dat de gids Kantonees sprak. De communicatie vooraf en op de dag van de tour was perfect, aanrader!"

SAAB Nederland

"Professioneel en zéér klantgericht"

"De internationale dienstverlening van CSST is professioneel en zéér klantgericht. Zowel voor de begeleiding van klanten in Nederland als voor trainingen maken wij dan ook bij voorkeur gebruik van de diensten van CSST."

Sascha Robberechts
NoBeach - Boutiquereizen

no beach.jpg
Rochling.gif

"Uitmuntende gids!"

"De gasten hebben erg genoten. Mr Uwe Kassens vertelde mij dat de Chinese gids uitmuntend was. Dank voor alle hulp."
Rita Bruns, Röchling Engineering Plastics SE & Co.

bottom of page