top of page

Wat kan er bezocht worden?

Naast de Chineessprekende gidsen die wij leveren, denken wij met u mee over welke dag invulling het beste bij u(w) klanten past. 

Alles is mogelijk.

Wij kijken naar uw wensen en maken samen een dagprogramma. Natuurlijk kan dat een programma zijn met de highlights van een van onze mooie Nederlandse steden. Een stadswandeling door historisch Amsterdam , een museumbezoek, een boottocht door een van de grachten of (ook zeer gewaardeerd door de meeste Chinese gasten) een uurtje winkelen. Of toch liever een bezoek aan het Vredespaleis of de Rotterdamse havens?

Overigens niet alleen steden zijn in trek. Vaak staat er ook een bezoek aan De Zaanse Schans, Giethoorn, Volendam of Marken op het programma. Als er een meerdaags programma gewenst wordt, dan raden wij ook zeker onze Belgische buursteden Brugge, Brussel of Gent aan.

Wij proberen U, als U dat ook wilt, - naast de toeristische hoogstandjes - ook een stukje 'echt' Nederland te laten zien en beleven. Wat dacht u van een fietstocht door de Bollenstreek met een bezoek aan de showtuin van Tulip Experience Amsterdam? In 2024 weer geopend vanaf 21 Maart tot 12 Mei

Ontdek daar de magie van de tulp en maak de mooiste foto’s tussen 1 miljoen tulpen (én 700 soorten!) in de selfie/showtuin.Of bekijk het museum en stel je eigen bos tulpen samen in de indoor pluktuin.

Onze gidsen zijn flexibel en kunnen, indien gewenst, het programma ook op de dag zelf nog aanpassen aan het weer en de wensen van de klant.

De klant is en blijft Koning!

Vervoer

In de praktijk blijkt, zeker bij een bezoek aan Amsterdam, de benenwagen nog altijd het prettigste vervoersmiddel. Je ziet veel en hebt geen last van files of parkeerproblemen. Tussendoor toch liever een ritje met de tram of de bus? Wij helpen u graag met een dagkaart voor het openbaar vervoer.

Heeft u (of hebben uw gasten) interesse om de omgeving verkennen, dan kunt u gebruik maken van een van de minibussen.

daytrip with minivan, privatre car, 9 se

Onze minibussen zijn Benz Vito of vergelijkbaar. 

Eten en drinken

De maaltijd gedurende een ontspannen dag is altijd van groot belang. Samen met u kijken we naar welk restaurant het beste bij u of uw groep past. Uiteraard houden we rekening met het budget dat hiervoor beschikbaar is. De ervaring in de afgelopen 16 jaar heeft ons geleerd dat veel van onze gasten, zeker voor de avondmaaltijd de Chinese keuken prefereren. Onze gidsen kennen de meest authentieke restaurants op hun duimpje en helpen de gasten graag op weg in de menu keuze. Liever geen uitgebreide maaltijd maar een patatje of hamburger tussendoor? Alles kan, niets hoeft.

bottom of page